Truemag

  • ΑΡΧΙΚΗπίσω στην αρχική
  • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕλίγα λόγια για εμάς
  • ΑΡΘΡΑόλα τα θέματα
    • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
    • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΟΜΟΡΦΙΑ & ΑΘΛΗΣΗ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΡΑΣΕΙΣnutri δράσεις
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣνομικά ζητήματα
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑπως θα μας βρείτε
  • Home
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:
  • Ειρήνη Κοντοπίδου
  • Στελίνα Βασιλειάδη
  • Φαίδρα Δάγκογλου
Αρχική / Άρθρα / Κοτόπουλο γεμιστό με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα

Κοτόπουλο γεμιστό με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα

Υλικά:

·         4 φιλέτα κοτόπουλο (200 γρ. περίπου το καθένα)

·         4 φέτες ανθότυρο (200 γρ. συνολικά)

·         12 τμχ. Λιαστή ντομάτα (150-200 γρ. συνολικά)

·         4 φέτες μοτσαρέλα (τύπου για πίτσα που λιώνει καλύτερα)

·         Αλάτι-πιπέρι-βασιλικό 

Χτυπάμε για ντρέσινγκ: 

·         20 ml μουστάρδα                

·         50 ml χυμό λεμόνι

·         50 ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ζητάμε από τον κρεοπώλη να χωρίσει και να χτυπήσει να ανοίξουν τα 4 φιλέτα κοτόπουλο. Στην μία πλευρά του φιλέτου, τοποθετούμε το ανθότυρο (μία φέτα), μετά τη λιαστή ντομάτα (3 τμχ.) από πάνω και έπειτα την μοτσαρέλα.

Διπλώνουμε την μία άδεια πλευρά σε αυτήν με τα τυριά. Αλατοπιπερώνουμε + βασιλικό και αλείφουμε με το λάδι από το βάζο της λιαστής ντομάτας. Ψήνουμε στη σχάρα για 10 λεπτά από κάθε πλευρά ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 c για 30 λεπτά. Μόλις το βγάλουμε, περιχύνουμε το ντρέσινγκ. 

Αυτή η συνταγή είναι του Εστιατορίου Πέρδικα στην Χρυσαυγή Λαγκαδά, από τον Σεφ Αθάνασιο Σταντσίδη.

Perdika Estiasi AE (perdika.estiasi@gmail.com)

57200 Chrisaugi

Lagadas, Greece

office: +30 23940 25506

Σεπ 19, 2020nutriexperts
Print Friendly, PDF & Email
Εμμηνόπαυση – Κλιμακτήριος και ΔιατροφήΗ Στελίνα Βασιλειάδη με το Άλμα Ζωής στα ΙΕΚ Δέλτα
Αναζητηση
  • Διατροφη
  • Συνταγες
  • Δρασεις
  • Υγεια
  • Επιστημονικα νεα
  • Εξυπνες συμβουλες
  • Ομορφια & αθληση
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
18o Φεστιβάλ Φαγητού!
«Θέρμης Γεύσεις» – Γιορτή Γευσιγνωσίας
ΔΡΑΣΕΙΣ
Η Ειρήνη Κοντοπίδου για τη διατροφή της γυναίκας
Η Στελίνα Βασιλειάδη σε ομιλία με την ΑΕΛΙΑ: “Η Συμβολή της Yoga και της Σωστής Διατροφής για τη ζωή μετά τον Καρκίνο του Μαστού”
Η Ειρήνη Κοντοπίδου στο TV100 για τη διατροφή της γυναίκας
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ξινόγαλα (αριάνι)
2,282 views
Μαγειρικά σκεύη. Ποια είναι κατάλληλα τελικά?
1,815 views
Ξεκίνησα γυμναστήριο και αντί να χάσω κιλά, έβαλα. Πώς γίνεται αυτό?
1,142 views

Το nutriexperts.gr δημιουργήθηκε από τρεις διαιτολόγους διατροφολόγους με βασικό σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα διατροφής, υγείας και τροφίμων.
Συμβουλές ομορφιάς δίνουν ειδικοί επιστήμονες από το χώρο της αισθητικής και της άθλησης. Σε αυτήν την ιστοσελίδα θα βρείτε ακόμη υγιεινές συνταγές που προτείνουν chef, αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες, με το δικό μας διατροφικό σχολιασμό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  • Uncategorized
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΡΑΣΕΙΣ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ & ΑΘΛΗΣΗ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΥΓΕΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
  • FROZEN YOGURT ΦΡΑΟΥΛΑ
  • Ενημέρωση ΕΦΕΤ σχετικά με ανάκληση “Σαλάμι Λευκάδος” και με ανάκληση εδέσματος «Ρώσικη σαλάτα»
  • ΡΗΞΗ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ-ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ